Newcastle ja nimeämätön Valioliiga-seura ovat tehneet Sevillalle yhtä suuret tarjoukset toppari Diego Carlosista, kertoo Sky Sports.

Kilpailussa on mukana myös nimeämätön italialaisseura, mutta sen tarjouksen uskotaan olevan pienempi kuin kahden englantilaisseuran.

Newcastle on yhdistetty 28-vuotiaaseen Carlosiin jo jonkin aikaa. Brasilialaispuolustaja jätti tiistaina Sevillalle siirtopyynnön, mutta pelasi päivää myöhemmin täydet minuutit 1-1-tasapelissä Valenciaa vastaan.

Sky Sportsin mukaan Sevilla on valmis luopumaan Carlosista, jos se saa hänestä sopivan tarjouksen. Newcastle ei aio kuitenkaan maksaa hänestä enempää kuin se on itse brassitopparin arvoksi katsonut.

Newcastlella on lisäksi tähtäimessään myös muita keskuspuolustajia, kuten AS Monacon Benoît Badiashile, Fenerbahçen Attila Szalai sekä Lillen Sven Botman, mutta hekään eivät ole helposti saatavilla.

Magpies teki jo aiemmin tässä kuussa useamman tarjouksen Botmanista, 22, mutta Lille vaatii hänestä noin 43 miljoonaa euroa. Monaco taas ilmoitti Badiashilen, 20, hinnaksi 60 miljoonaa euroa, ja Szalai, 24, on herättänyt myös AC Milanin kiinnostuksen.

Brasilian A-maajoukkueessa kuudesti esiintynyt Carlos on noussut La Ligassa pelipaikkansa arvostetuimpien pelaajien joukkoon siirryttyään Sevillaan kesällä 2019 Nantesista. Tuolloin hänestä maksettiin 15 miljoonaa euroa, mutta Transfermarkt-sivusto arvioi puolustajan tämänhetkiseksi markkina-arvoksi 45 miljoonaa euroa. Carlosin ja Sevillan sopimus on voimassa vielä kaksi ja puoli vuotta.