Barcelona yrittää hankkia Wolverhamptonin laitapelaajan Adama Traorén riveihinsä, kertoo Athletic.

Katalonialaisjätti valmistelee tarjousta lainasopimuksesta, joka sisältäisi noin 35 miljoonan euron osto-option.

Espanjan A-maajoukkueessa kahdeksan kertaa esiintynyt Traoré, 26, edusti Barcelonaa jo vuosina 2004-2015, mutta hän pääsi pelaamaan Blaugranan ykkösmiehistössä vain neljä kertaa. Reilut kuusi vuotta sitten hän suuntasi Englantiin, jossa hän on edustanut Wolvesin lisäksi Aston Villaa ja Middlesbrough’ta.

Traoré on yhdistetty viime viikkoina myös Tottenhamiin, mutta Athleticin mukaan siirto Lontooseen vaikuttaa tällä hetkellä epätodennäköiseltä. Spurs teki aiemmin tässä kuussa espanjalaislaiturista vajaan 18 miljoonan euron tarjouksen, jonka Wolverhampton hylkäsi.

Lehtitietojen mukaan Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conte haluaisi muovata Traorésta wing-backin ryhmitelmäänsä, mutta pelaaja itse ei ole varma pelipaikan muutoksesta.

Traorén ja Wolvesin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, eikä mikään ole toistaiseksi viitannut siihen, että hän olisi solmimassa uutta diiliä Molineux’lla.