Antonio Conten luotsaama Tottenham on pyörinyt koko tammikuun aktiivisesti erilaisten siirtohuhujen kohteena.

Spursin tuore italialaisluotsi on useampaan otteeseen korostanut, että joukkue kaipailee kipeästi lisää laatua, jotta kärkipaikoista taisteleminen olisi realistista.

Muutama Conten toivoma hankinta on jo epäonnistunut. Muun muassa Wolverhamptonin laituri Adama Traoré lähtikin Barcelonaan.

Maanantaina siirtojen takarajan häämöttäessä Pohjois-Lontoossakin alkaa tapahtumaan. Siirtotoimittajan Fabrizio Romanon mukaan Juventuksen ruotsalaistähti Dejan Kulusevski on hetki sitten läpäissyt Spursin lääkärintarkastuksen.

Myös torinolaisten keskikenttäpelaaja Rodrigo Bentancur on siirtymässä Tottenhamin riveihin. Kummankin pelaajan viralliset julkaisut ovat odotettavissa pian.

Myös lähtijöitä on. Bryan Gil lähtee Valenciaan kesään asti ulottuvalla lainasopimuksella. Nuoren espanjalaislaiturin sopimuksessa ei ole pykäliä ostosta.

Lisäksi ranskalaiskeskikenttä Tanguy Ndombele on jo kotimaassaan. Hän liittyy Lyonin riveihin ja virallinen ilmoitus tapahtuu Romanon mukaan piakkoin. Kyseessä on myös lainasopimus. Siinä on mukana osto-optio.

Deadline Day
Tästä pääset Valioliigan siirtojen live-seurantaan!