Manchester United keskittyy tulevana kesänä laadukkaan keskikentän keskustan pelaajan hankkimiseen, kertovat ESPN:n lähteet.

Työ on käynnissä jo ennen kuin uusi vakituinen manageri on nimitetty. Rekrytointiosaston laatimalta mahdollisten kohteiden listalta löytyvät tällä hetkellä muun muassa West Hamin Declan Rice, Leedsin Kalvin Phillips ja RB Leipzigin Amadou Haidara.

Yli 100 miljoonan punnan arvoiseksi arvioidun Ricen perässä ovat myös esimerkiksi Manchester City ja Chelsea. Phillipsin mahdollisen siirron esteenä voi puolestaan olla se, että United lukeutuu Leedsin verivihollisiin.

ESPN kertoo, että lista pienenee noin 15 pelaajaan, minkä jälkeen sitä pienennetään noin 10 pelaajaan. Lopulta kun listalta löytyy enää kolme nimeä, aloitetaan varsinaiset neuvottelut.

Moni kannattaja toivoi Old Traffordille vahvistuksia jo tammikuun aikana, mutta niitä ei tullut. Nyt katseet on suunnattu seuraavaan siirtoikkunaan.

Keskikentästä tuli Unitedin prioriteettialue, koska huippukärjen tarve pieneni Cristiano Ronaldon paluun myötä. Portugalilaisen sopimus ulottuu vuoteen 2023 saakka ja sisältää option yhdestä lisävuodesta.