Manchester Unitedin luotsi Ralf Rangnick on Manchester Evening Newsin mukaan perustellut, miksi keskikenttäpelaaja Donny van de Beek ei saanut enempää peliaikaa tällä kaudella Unitedissa.

24-vuotias hollantilainen lainattiin Evertoniin loppukaudeksi. Hän mahtui Rangnickin aikana avauskokoonpanoon vain Mestarien liigan kamppailussa Young Boysia vastaan.

Myöskään edellisen managerin aikana van de Beekille ei herunut juurikaan vastuuta. Mies pääsi ainoastaan 19 kertaa avaukseen 17 kuukauden aikana.

– Loppujen lopuksi kyse on kilpailusta. Pidän Paul Pogbasta. Näen hänet keskikentän keskustassa yhtenä kuutos- tai kasipaikan pelaajista, ja meillä on muita hyviä pelaajia noille paikoille. Siksi hän (van de Beek) ei saanut paljon peliaikaa, mutta se ei tarkoita, etteikö hän olisi riittävän hyvä Valioliigaan tai Manchester Unitediin, Rangnick kommentoi.

– Olen aika varma siitä, että hän saa peliaikaa Evertonissa ja osoittaa, minkälainen laatupelaaja hän voi olla. Hän on fantastinen persoona, ja viimeksi kuluneiden yhdeksän tai kymmenen viikon aikana sain tutustua häneen ja olen täysin tietoinen siitä, että hän on fantastinen joukkuepelaaja. Toivon hänelle kaikkea hyvää.

Rangnick kertoo lisäksi olleensa van de Beekiin yhteydessä.