Seurajoukkueiden maailmanmestaruus ratkottiin Abu Dhabin Mohammed Bin Zayed Stadiumilla lauantai-illan ratoksi.

B/R Football

@brfootball
CHELSEA ARE CHAMPIONS OF THE WORLD 🌍

Avauspuolikkaan kuluttua maaleitta, meni Chelsea meni ottelussa johtoon Romelu Lukakun 55. minuutin osumalla. Belgialainen pääsi puskemaan lukemiksi 1-0, Callum Hudson-Odoin pitkästä pallosta.

Brasilialaisryhmä Palmeiras tasoitti, kun pelattiin 64. minuuttia. Pallon ohi Edouard Mendyn iski rankkaripilkulta keskikenttäpelaaja Raphael Veiga. Täplälle mentiin Thiago Silvan käsivirheen seurauksena.

Thomas Tuchel otti 76. minuutilla kentältä molemmat Blues-maalin arkkitehdit. Lukakun tilalle juoksi Timo Werner, Hudson-Odoin paikan otti Saul Niguez.

Varsinainen peliaika ei ratkaisua tuonut.

Aivan kuin Palmeirasin tasoitus, tuli myös Chelsean voittomaali rankkaripilkulta. Kai Havertzin veto painui vasempaan alakulmaan. Tässä vaiheessa pelattin 117. minuuttia.