Liverpoolin uusi laitahyökkääjä Luis Díaz on tehnyt jo suuren vaikutuksen seuran puolustajalegendaan Jamie Carragheriin.

Díaz, 25, siirtyi Liverpooliin viime kuussa Portosta 45 miljoonalla eurolla noustuaan Portugalin liigan parhaiden pelaajien joukkoon.

Kolumbialaislaituri on ehtinyt pelata uudessa seurassaan vasta kaksi ottelua, mutta Carragherin mukaan hänen potentiaalinsa on kaikkien nähtävillä.

– On mielenkiintoista nähdä, kuinka nopeasti Jürgen Klopp integroi Diazin täysin joukkueeseen, Carragher kommentoi Goalille.

– Olen varma, että hän saa minuuttinsa, mutta pelaaja haluaa aina aloittaa vahvasti. Silloin kun minä olin pelaaja, me arvioimme yleensä pelaajia hyvin varhain sen perusteella, miten he onnistuivat harjoituksissa ja miten he tulivat esiin.

– Useimmiten huippupelaajan huomaa jo todella ajoissa, tai ainakin siitä on nähtävillä merkkejä. Mielestäni se on ongelma jatkoa ajatellen, jos hankitaan uusi pelaaja, joka ei näytä niitä merkkejä juurikaan tai ollenkaan varhaisessa vaiheessa.

– Pelaajan taidoista on olemassa joitain paljastavia merkkejä, vaikka kaikki ei onnistuisikaan heti sataprosenttisesti, ja Díaz on osoittanut sen.

Díazille ei välttämättä ole tarjolla suoraa paikkaa avaukseen, sillä Sadio Mané ja Mohamed Salah ovat yhä elämänsä kunnossa, mutta Carragherin mukaan kannattajien kannattaa odottaa maltilla.

– Parilla pelaajalla oli hidas alku Liverpoolissa. Yksi oli Didi Hamann, josta tuli yksi maailman parhaista puolustavista keskikenttäpelaajista.

Momo Sissokolla oli alkuun vaikeaa, mutta hänestä tuli todellinen tukipilari Xabi Alonson kanssa keskikentällä.