Teemu Pukin edustama Norwich on lauantaina kovan haasteen edessä, kun joukkue matkustaa tulikuumassa vireessä olevan Liverpoolin vieraaksi Anfieldille.

Vuodenvaihteen jälkeen peliesityksiään parantaneen Norwichin neljän ottelun tappioton putki katkesi viime viikonloppuna, kun sarjakärki Manchester City haki Carrow Roadilta tylyn vierasvoiton 4-0-lukemin.

Norwichin manageri Dean Smith näki tuon ottelun ratkenneen tyhmiin virheisiin, ja peräänkuuluttaa joukkueeltaan huolellisuutta, kun vastaan asettuu Liverpool.

– Kävimme Manchester City -ottelun läpi ja huomasimme, että teimme siinä paljon virheitä, Smith kertoo.

– Olin erityisen pettynyt siihen, millä tavoin päästimme maaleja. Kaikki maalit, jotka päästimme siinä ottelussa, olivat estettävissä. Meidän on onnistuttava minimoimaan virheemme Liverpoolia vastaan.

– Liverpoolilla on laatua kaikkialla kentällä ja siksi se on yksi maailman parhaimmista joukkueista. Heitä on erittäin vaikea pysäyttää, mutta lähestymme peliä uutena mahdollisuutena.

– Tiedämme, että voimme mennä sinne ja antaa heille tiukan vastuksen. Meillä on laatua aiheuttaa heille ongelmia, mutta meidän on ehdottomasti minimoitava virheitämme.

Sarjakakkosen Liverpoolin ja putoamisviivan alapuolella olevan Norwichin välinen kamppailu potkaistaan käyntiin lauantaina kello 17:00. Ottelun näet tuttuun tapaan suorana lähetyksenä V Sportin kanavilta sekä Viaplayn suoratoistopalvelusta.

LUE MYÖS: Paha takaisku Norwichille! Teemu Pukin seurakaverin kausi ohi

Edellisen kerran, kun Norwich vieraili Anfieldilla, Teemu Pukki onnistui maalinteossa. Toistaako Huuhkajat-hyökkääjä temppunsa lauantaina? Kuva: Getty Images