Arsenal ja sen ranskalaishyökkääjä Alexander Lacazette istuvat neuvottelupöytään vasta kuluvan kauden jälkeen.

Arsenalin ykköskärjeksi kuluvan kauden aikana nousseen Lacazetten, 30, nykyinen sopimus päättyy tulevana kesänä, joten hän voi tällä hetkellä vapaasti neuvotella esisopimuksesta ulkomaisten seurojen kanssa.

Arsenal-leirissä tiedostetaan se tosiasia, että Lacazette ja muutama muukin pelaaja, joiden sopimukset ovat päättymässä, saattavat tehdä sopimuksen muualle jo ennen kuin he ehtivät jatkosopimusneuvotteluja aloittamaan.

Arsenal on kuitenkin valmis ottamaan tämän riskin, sillä se haluaa nyt keskittyä vain ja ainoastaan loppukauteen sekä tavoitteidensa [top4-sijoitus] saavuttamiseen.

[readmore from=Arsenal]

– Mielestäni nyt ei ole oikea hetki aloittaa jatkosopimusneuvotteluja. Sen takia olemme päättäneet odottaa kesään, kertoo Arsenalin manageri Mikel Arteta.

– Olemme puhuneet asiasta kaikkien pelaajien kanssa, joiden sopimus on päättymässä. Heillä on sopimustilanteen vuoksi mahdollisuus tehdä päätöksiä jo ennen kesää. He voivat neuvotella muiden seurojen kanssa, jos he haluavat.

Arsenalin kapteenina toimivan Lacazetten lisäksi Eddie Nketiahin sekä Mohamed Elnenyn sopimukset päättyvät kesäkuun lopulla.