Leicester eteni Konferenssiliigan neljännesvälieriin näytöstyyliin murskaamalla tanskalaisseura Randersin yhteismaalein 7-2.

Leicester ratkaisi otteluparin käytännössä jo viime viikolla, kun se voitti King Power Stadiumilla pelatun avausosan 4-1-lukemin. Tanskassa pelattu toinen osaottelu oli kenttätapahtumien valossa huomattavasti tasaisempi, mutta Leicester oli joukkueista tehokkaampi.

Ottelu ehti vanheta vain reilun minuutin, ennen kuin Harvey Barnes laukoi Leicesterin avausosuman. 0-1.

Seuraavaa maalia saatiin odottaa aina pitkälle toiselle puoliajalle asti.

Peliä oli takana 70 minuuttia, kun James Maddison laukoi vapaapotkusta kuvankauniin maalin. Neljä minuuttia myöhemmin Maddison laukoi lähes identtisestä paikasta pelitilannemaalin. Vapaapotku kiersi tolppaa hipoen vasempaan yläkulmaan, jälkimmäinen maaleista tolppaa hipoen oikeaan yläkulmaan. 0-3. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Squawka

@Squawka
James Maddison has scored twice in a game for the first time since December 2020 against Brighton.

⚽️ 70’
⚽️ 74’

Madders at the double. #UECL

Leicester-vahti Kasper Schmeichelin nollapeli mureni kuusi minuuttia ennen loppua harmillisella tavalla. Surkeassa kunnossa ollut kenttä teki tepposet ja Jannik Vestergaardin syöttö pomppasi tanskalaisvahdin jalan yli. Randers-kärki Stephen Odey oli haukkana paikalla ja pääsi puttaamaan pallon lähietäisyydeltä tyhjiin. 1-3.

Kaikki Konferenssiliigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta. Voit katsoa James Maddisonin upean vapaapotkumaalin alla olevalta V Sportin videolta.