Chelsea voitti keskiviikkona Mestaruussarjan Lutonin 3-2 vieraskentällä FA Cupin viidennellä kierroksella.

Kotijoukkue siirtyi johtoon heti ensimmäisestä maalintekoyrityksestään toisella minuutilla. Luke Berryn antama kulmapotku tavoitti Reece Burken, joka nousi omiin korkeuksiinsa ja puski pallon komeasti takanurkkaan.

Vajaan vartin kohdalla Luton koki ikävän takaiskun, kun sen maalivahti Jed Steer väänsi ilmeisesti nilkkansa ja joutui jättämään pelin kesken. Hänen paikkansa otti Harry Isted.

Chelsea tuli tasoihin 27. minuutilla. Luton menetti pallon keskikentällä, ja peliväline liikkui Timo Wernerin kautta Saúl Ñíguezille, joka viimeisteli sisäsyrjällä rangaistusalueen rajalta.

Luton nappasi johtonsa takaisin 39. minuutilla komean kuvion päätteeksi. Harry Cornick pelattiin muutamalla oivaltavalla syötöllä läpiajoon, ja hän sijoitti pallon takakulmaan.

Chelsea haki toisella jaksolla vimmatusti tasoitusta ja nousi lopulta Lutonin rinnalle 68. minuutilla. Ruben Loftus-Cheekin loistelias pitkä syöttö tavoitti linjan takaa Wernerin, joka otti pallon haltuun ja laukoi sen toisella kosketuksellaan sisään.

Kymmenen minuutin kuluttua Chelsea sai ensimmäistä kertaa niskaotteen isännistä. Loftus-Cheek löysi jälleen syötöllään Wernerin, joka tarjoili pallon maalin edustalle Romelu Lukakulle, ja belgialaiskärjellä oli helppo työ viimeistellä loppulukemat taululle.