Tuenosoitukset Ukrainalle jatkuivat torstaina FA Cupin viidennellä kierroksella Evertonin isännöidessä Boreham Woodia Goodison Parkilla.

Venäjä aloitti viime viikon torstaina täysimittaisen hyökkäyssodan Ukrainaa vastaan. Urheilumaailma on lähes kauttaaltaan tuominnut Venäjän sotilaalliset toimet ja osoittanut tukensa Ukrainalle.

[readmore from=Ukrainan-sota]

FIFA ja UEFA sulkivat venäläiset maa- ja seurajoukkueet kilpailuistaan, ja useat seurat ympäri maailman ovat päättäneet yhteistyönsä venäläisten yhtiöiden kanssa.

Torstaina kummankin joukkueen pelaajat saapuivat viheriölle Ukrainan lippu selässään ja katsomossa näkyi sinikeltaisia banderolleja. Everton antoi lisäksi kapteeninnauhansa ukrainalaispuolustajalleen Vitali Mykolenkolle, joka siirtyi seuraan tammikuussa Kiovan Dynamosta.

Everton voitti Boreham Woodin 2-0 Salomón Rondónin maaleilla ja eteni cupin puolivälierävaiheeseen. Mykolenkon ottelu päättyi valitettavasti tunnin kohdalla loukkaantumiseen.

Seuraavalla kierroksella Everton kohtaa Crystal Palacen.

LUE MYÖS:

Voit katsoa ESPN:n videon Evertonin ja Boreham Woodin tuenosoituksista alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

ESPN FC

@ESPNFC
Everton and Boreham Wood players all walk out with Ukrainian flags ❤️🇺🇦

Ukrainian Vitalii Mykolenko will captain Everton this evening 🙏

Goosebumps.