Helmikuun alussa, kutakuinkin tasan kuukausi sitten, West Hamin ranskalaistoppari Kurt Zoumasta levisi somessa järkyttävä video, jossa hän rääkkäsi lemmikkikissaansa.

Zouman oksettavaa temppua ei katsottu läpi sormien. Hän menetti yhteistyösopimuksen Adidaksen kanssa ja sai seuraltaan mojovat sakot. Myös kissat vietiin hänen kotoaan pois.

Kaiken edellä mainitun lisäksi hän on joutunut kuukauden päivät kuuntelemaan kannattajien ivalauluja. Kenties kaikkein pisimmälle menivät Liverpool-kannattajat, jotka olivat panostaneet oikein kunnolla siihen, että Zouman Anfield-vierailusta tulisi mahdollisimman epämukava.

Ennen ottelun alkua Anfieldin yllä lensi lentokone, joka veti perässään lakanaa jossa luki: ”Cats Lives Matter” [suomeksi: kissojen elämällä on väliä]. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Doble Cinco

@doble5mx
#PremierLeague || “Cats Live Matter”

Acá la avioneta que sobrevoló Anfield en la previa del #LiverpoolFC vs #WestHam y el mensaje para Kurt Zouma

#LIVWHU

Itse ottelussa Zouma sai osakseen buuauksia joka ikinen kerta, kun hän koski palloon. Liverpoolin kannattajapääty muistutteli häntä tekosistaan myös ”kissa-chäntillä”.

Eräs kannattaja oli raahannut katsomoon puhallettavan kissan pään. Isokokoiseen päähän hän oli liimannut paperin jossa luki: ”potkaise minua”. Kyseinen kannattaja istui hyvin lähellä kenttää, joten Zouma ei voinut olla huomaamatta tätä.

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Football Newz

@FootballNewzIG
Liverpool fans brought a blowup cat head that read “kick me” and flew a ‘cats lives matter’ banner to their game vs West Ham in which Kurt Zouma started 😬

Linners & Wosers

@LinnersWosers
Liverpool fans are chanting, “a cat a cat a cat” at Zouma 🤣