Valioliigakauden 2021-22 toinen Manchesterin derby pelataan tänään sunnuntaina Etihad Stadiumilla.

Sarjakärki Manchester City lähtee otteluun jättimäisenä ennakkosuosikkina, mutta altavastaajan rooli on sopinut ennenkin Manchester Unitedille. Kolme viimeisintä Etihad-vierailua on päättynyt Manchesterin punaisen puolen voittoon.

Man Unitedin pelaajalegenda Gary Neville kuitenkin näkee, että joukkueiden voimasuhteissa on nyt suurempi ero Taivaansinisten hyväksi kuin koskaan ennen. Nevillen mukaan yksikään Unitedin pelaaja ei mahtuisi Cityn avauskokoonpanoon.

– Voin käydä ne kaikki yksitellen läpi. Puolustajat: Dias, Laporte, Cancelo, Walker – he kaikki ovat parempia kuin Unitedin puolustusnelikko, Neville sanoi LadBiblen videossa.

– Keskikenttä: Fernandinho, Rodri – parempia kuin Unitedin puolustavat keskikenttäpelaajat.

– Bernardo Silva, Gündoğan, De Bruyne… Bruno on ainoa, jonka peliesitykset ovat olleet 12-18 kuukauden aikana sellaisia, että hänestä voidaan puhua samassa lauseessa näiden pelaajien kanssa. Mutta en voi silti laittaa häntä tällä hetkellä Bernardo Silvan saatika De Bruynen eteen.

– Hyökkäyskolmikossa heillä on Mahrez, Sterling, Foden… En voi laittaa Cristiano Ronaldoa tällä hetkellä kenenkään heidän edelle.

LUE MYÖS: Ennakkopaketti Manchesterin derbyyn: Poissaolijat, arvioidut avaukset, valmentajien kommentit ja televisiointi