Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta antaa ymmärtää, että seura ei taloustilanteensa takia pysty välttämättä hankkimaan laitapelaaja Adama Traoréa Wolverhamptonista pysyvästi.

Traoré, 26, siirtyi tammikuussa Barcelonaan loppukauden mittaisella lainasopimuksella, joka sisältää 35 miljoonan euron osto-option. Espanjalaislaituri edusti Barcelonaa jo vuosina 2004-2015, mutta esiintyi tuolloin katalonialaisjätin edustusjoukkueessa vain neljässä ottelussa.

Tuoreen siirtonsa jälkeen Traoré on esiintynyt Barçan paidassa vahvasti syöttäen seitsemässä ottelussa yhteensä neljä maalia. Myös Laporta on pitänyt näkemästään, mutta hänen mukaansa osto-option käyttäminen ei ole läpihuutojuttu.

– Adamassa on Barça DNA:ta. Hän on yksi maailman parhaista hyökkääjistä, hän on nopea, kommentoi Laporta Athleticin mukaan.

– Haluaisimme, että Adama Traore jäisi tänne. Se on mahdollista, mutta olemme vaikeassa taloudellisessa tilanteessa. Katsotaan kauden lopussa.

Wolvesin päävalmentaja Bruno Lage myönsi viime kuussa, että Traorén lähtö kavensi hänen materiaaliaan ikävästi.

– Tällä hetkellä meillä ei ole liikaa vaihtoehtoja. Meillä on ongelmia varsinkin laidoilla.

Traorén ja Wolverhamptonin sopimus on voimassa vielä ensi kauden. Hän on edustanut Wolvesia 154 ottelussa siirryttyään seuraan kesällä 2018 Middlesbrough’sta 20 miljoonalla eurolla.