Liverpoolin ja Interin tiistai-illan kohtaamisen jälkeen puhutti erityisesti taklaus, jonka seurauksena vierasjoukkueen Alexis Sánchezille nousi punaisen kortti.

Toisen keltaisen korttinsa saanut Sánchez taklasi Liverpoolin Fabinhoa 63. minuutilla nappulat edellä tavoitellessaan palloa. Kotijoukkueen manageri Jürgen Klopp ei ollut kovin halukas puhumaan tapahtuneesta taiston tauottua.

– En ymmärrä, miksi meidän pitää keskustella siitä. Koska jalkapallossa, jos olette pelanneet jalkapalloa, tiedätte, että voitte voittaa vain pallon tai tuoda itsenne asemaan, jossa vaarannatte vastustajan ettekä voita palloa. Siinä se, saksalainen kommentoi.

Lue lisää: Arsène Wengeriltä kovaa puhetta – syytti Liverpoolin pelaajaa ”huijaamisesta”

Kloppin mukaan molemmat pelaajat olisivat loukkaantuneet, jos Fabinho olisi mennyt samalla tavalla tilanteeseen.

– Mutta Fab on siinä, koska hän arvioi palloa, ja jos (Sánchez) ei olisi tullut lentäen taklaukseen, silloin ymmärtäisin sen. Koska hän kuitenkin tuli lentäen tilanteeseen ja koski palloa, mikä mielestäni on mahdollista, mutta lopulta osui Fabiin totta puhuen todella pahasti.

CBS Sportin asiantuntijoina toimineet Thierry Henry, Peter Schmeichel ja Jamie Carragher olivat kaikki sitä mieltä, että Sánchez oli epäonnekas. Henryn mielestä erotuomari noudatti sääntökirjaa pilkuntarkasti.

– Mitä sinä voit tehdä? Hän sai pallon, ja jalka nousee ylös, koska potkaiset pallon pois, ranskalainen totesi.

– Menet eteenpäin jalka edellä ja vauhdilla. Ei ole mitään mahdollisuutta, että vedät jalkasi pois. Sánchez voitti pallon, se riittää, säesti Schmeichel.

Inter voitti Anfieldilla 1–0-lukemin, mutta se oli laiha lohtu, sillä Liverpool eteni Mestarien liigan puolivälieriin yhteismaalein 2–1.

Lue lisää: Alexis Sánchezin hölmöily avitti Liverpoolin jatkoon

Lähteet: Liverpool Echo, Daily Mail