Managerilegenda Arsène Wenger ei katsonut hyvällä Liverpoolin keskikenttäpelaajan Fabinhon toimintaa tilanteessa, josta Interin Alexis Sánchez sai punaisen kortin.

Arsenalin entisen luotsin Wengerin ex-suojatti Sánchez tavoitteli 63. minuutilla palloa, mutta osui nappulat edellä Fabinhoon. Ranskalainen arvioi, että brasilialaispelaaja tiesi tarkkaan, mitä oli tekemässä, kun kaatui kentän pintaan taklauksen jälkeen.

– Se oli huijauksen ja fiksuuden rajamaastossa. Hän huijasi, sai sen näyttämään todellista pahemmalta. Ehkä hän tunsi kipua, Sánchez koski häneen. Ei voi sanoa, että se oli täysin teeskenneltyä, Wenger kommentoi beIN SPORTS -kanavalla.

– Ehkä hän olisi voinut nousta nopeammin ylös. Se oli yksi “niistä” rikkeistä – kun kyseessä on yksi sinun pelaajistasi, sanot sen olevan fiksua. Kun olet täysin neutraali, kuten meidän pitäisi olla, sanot, ettei hänen olisi tarvinnut esittää niin paljon.

– Hän (Sánchez) ei halunnut satuttaa. Hän pelasi palloa ensin.

Kahdella varoituksella tulleen ulosajon myötä Liverpool pääsi pelaamaan viimeisen puolituntisen ylivoimalla ja nappasi jatkopaikan yhteismaalein 2–1.

– Erotuomari tappoi pelin väärällä hetkellä. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä viimeiset 25 minuuttia täysillä miehistöillä. Kokonaisuudessaan Liverpool ansaitsi jatkopaikkansa – jopa tänään he osuivat tolppaan kolme kertaa. Mutta en ole samaa mieltä erotuomarin ratkaisusta. Se tappoi mielenkiinnon peliin, sanoi Wenger.

Lue lisää: Alexis Sánchezin hölmöily avitti Liverpoolin jatkoon

Lue lisää: Mohamed Salahin sihti oli hukassa Interiä vastaan: ”Ehkä teen seuraavassa pelissä kolme maalia”

Lähde: London Evening Standard