Manchester Cityn kapteeni ja keskikenttäpelaaja Fernandinho valittiin keskiviikkona ottelun parhaaksi pelaajaksi, kun joukkue eteni Mestarien liigassa kahdeksan parhaan joukkoon.

City pelasi Sportingin kanssa 0-0-tasapelin, mutta se jatkoi puolivälieriin yhteismaalein 5-0.

Fernandinho, 36, on Cityn virallinen kapteeni, mutta häntä on peluutettu tällä kaudella säästeliäästi. Kenttäpelaajista ainoastaan Oleksandr Zintšenko on saanut tällä kaudella vähemmän peliaikaa kuin brasilialaiskippari, jos akatemian nuorukaisia ei lasketa mukaan.

– Pelasin ihan hyvin. Olin todella iloinen, kun pääsin pelaamaan. Toivottavasti saan enemmänkin minuutteja, kommentoi Fernandinho Manchester Evening Newsin mukaan.

Manchester Cityn ja Fernandinhon sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, ja hänen on huhuttu vaihtavan kesällä maisemaa. Asiasta kysyttäessä hän antoi salamyhkäisen vastauksen.

– Kuka tietää? Jumala tietää, sanoi brassikonkari hymyillen ja poistui haastattelusta.

Cityn manageri Pep Guardiola sanoi, että Fernandinho keskustelee seuran kanssa tulevaisuudestaan kesällä.

– Katsotaan kauden jälkeen. Hän tietää sen.

– Kautta on jäljellä vielä 2-3 kuukautta. Hän istuu seuran kanssa alas ja he tekevät parhaan päätöksen seuran ja hänen kannaltaan.

Fernandinho on edustanut Manchester Cityä kesästä 2013 lähtien ja pelannut siellä 372 ottelua. Hän on voittanut seurassa 11 pokaalia.

LUE MYÖS: