Manchester Unitedin ja Atlético Madridin välinen Mestarien liigan neljännesvälieräottelu on mennyt tauolle Atlético Madridin 1-0-johdossa. Näin Atlético johtaa koko otteluparia 2-1.

Ensimmäisen puoliajan ensimmäisen kunnon maalipaikan sai nuori ruotsalaishyökkääjä Anthony Elanga. United rakensi peliä nopeilla syötöillä, kunnes Bruno Fernandes jatkoi pallon Elangalle. Elanga pääsi laukomaan lähietäisyydeltä, mutta maalia ei syntynyt, sillä Jan Oblak torjui laukauksen kasvoillaan. Tällöin pelattiin 13. peliminuuttia.

Kuva tilanteesta on näkyvillä jutun kuvituskuvana.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Laurie Whitwell

@lauriewhitwell
Wow. How did that stay out?

Quick passing by United after loose Varane pass unlocked Atletico. Fernandes patient to pick ball to Elanga, just unlucky the finish hit Oblak in the face.

#MUFC

Atlético Madrid siirtyi johtoon 41. minuutilla. Antoine Griezmann keskitti ja Renan Lodi puski lähietäisyydeltä pallon maaliin.

Vielä aivan jakson lopussa Jan Oblak sai venyä ottelun toiseen torjuntaansa, kun hän torjui hyvin Bruno Fernandesin kaukolaukauksen.