Major League Baseball -seura Chicago Cubsin omistajat, Rickettsien perhe, ovat kiinnostuneita ostamaan Chelsean, kertoo BBC.

BBC:n mukaan Rickettsin perhe on kerännyt sijoittajaryhmän, joka tekee yhdessä ostotarjouksen Chelseasta perjantain määräaikaan mennessä. Sijoittajaryhmässä on mukana muun muassa rahastosijoittaja Ken Griffin, jonka nettovarallisuus on Forbesin tietojen mukaan peräti 27,2 miljardia dollaria.

[readmore from=Chelsea]

– Rickettsien perhe, Chicago Cubsin omistajat, voivat vahvistaa kuuluvansa sijoittajaryhmään, jotka aikovat tehdä Chelseasta tarjouksen perjantaina, Rickettsien perheen lausunnossa kirjoitettiin.

– Ikonisen ammattilaisurheilujoukkueen pitkäaikaisina omistajina Rickettsien perhe ja heidän kumppaninsa ymmärtävät, kuinka tärkeää on panostaa menestymiseen kentällä, samalla kun kunnioitetaan seuran, fanien ja yhteisön perinteitä.

BBC:n mukaan Rickettsien perheen sisäpiirilähde kuvailee tarjousta ”erittäin vakavasti otettavaksi”. Rickettsien perheen kerrotaan tiedustelleen mahdollisuutta Chelsean ostamiseen ensimmäisen kerran jo vuonna 2018.