Lontoon olympiastadionille Eurooppa-liigan neljännesvälierään saapunut Sevilla johti otteluparia West Hamia vastaan sen avausosan jälkeen 1-0.

Irons lähti otteluun hakemaan maalia sisukkaasti, ja onnistui siinä viitisen minuuttia ennen taukoa. Yhteismaalit muuttuivat muotoon 1-1, kun Tomas Soucek puski Michail Antonion syötön sisään läheltä.

Ottelun painopiste siirtyi toisella jaksolla edelleen lähemmäs vieraiden maalia. Osumia ei kuitenkaan varsinaisella peliajalla enää nähty, vaan päädyttiin jatko-otteluun. Isännät saivat jossain määrin syyttää venymisestä itseään – West Ham vei laukaukset kohti maalia lukemin 7-2, mutta laatua vetoihin ei löytynyt riittävästi.

100. minuutilla Soucekille tarjottiin kulmapotkun jälkeen jo toista, varsin isoa maalia. Pusku ei kuitenkaan osunut tolppien väliin. 106 minuutin jälkeen tauolle, edelleen yhteistuloksessa tasatilanteessa.

Sevilla teki jatko-ottelun puolella kaikkiaan viisi pelaajavaihtoa, kun West Hamin ainokainen tähän asti oli tapahtunut jo 88. minuutilla. Siinä kentälle tullut Andri Jarmolenko nousi lopulta illlan suureksi sankariksi.

Ukrainalaishyökkääjä iski 112. minuutilla kotijoukkueen 2-0 -johtoon Pablo Fornalsin laukauksen paluupallosta. David Moyes teki maalin jälkeen nopeasti toisen vaihtonsa, luonnollisesti puolustavampaan suuntaan Manuel Lanzinin tilalle seuraikoni Mark Noble.

Jarmolenkon maali jäi pelin ja otteluparin viimeiseksi; West Ham jatkaa maanosan kakkoskisan puolivälieriin.