West Hamin ranskalaistoppari Kurt Zouma joutui kohun keskelle helmikuun alussa, kun somessa lähti leviämään tyrmistyttävä video, jossa hän rääkkää kissaansa.

Zouma on joutunut maksamaan teostaan kovan hinnan. Hän on menetti sponsorisopimuksen Adidaksen kanssa, sai neljännesmiljoonan sakot ja on joutunut pelistä toiseen buuausten kohteeksi.

[readmore from=Kurt-Zouma]

West Ham kertoi jo aiemmin, että Zouman sakkorahat tullaan ohjaamaan hyväntekeväisyyteen. Tänään perjantaina seura julkaisi tiedotteen, jossa se kertoi lahjoittaneensa rahat yhdeksälle eri eläinsuojelujärjestölle.

– West Ham Unitedilla on ilo vahvistaa, että seura on tehnyt taloudellisia lahjoituksia useille eläinten hyvinvointia edistäville hyväntekeväisyysjärjestöille Kurt Zoumalle myönnetyn sakon jälkeen.

– Yhdeksän järjestöä, jotka tukevat eläinten hoitoa ja hyvinvointia sekä Isossa-Britanniassa että kansainvälisesti, ovat saaneet merkittäviä summia, joilla tuetaan heidän tekemänsä upeaa työtä.

West Ham United

@WestHam
We are pleased to confirm that financial donations have been made to a number of animal welfare charities following the Club fine handed to Kurt Zouma.