Timo Werner ei ole vastannut odotuksia sen jälkeen, kun hän siirtyi Chelseaan kesällä 2020.

26-vuotias Werner teki viimeisimmällä Bundesliiga-kaudellaan peräti 28 maalia, mutta Valioliigassa maalihanat ovat tyrehtyneet. Toista kauttaan Chelseassa pelaava Werner on tehnyt 49 valioliigaotteluun ainoastaan seitsemän maalia.

Saksan A-maajoukkueessa Wernerillä kulkee ja maaleja syntyy mukavaan tahtiin. Lauantaina hän teki maajoukkueuransa 22. maalin, kun Saksa voitti ystävyysottelussa Israelin 2-0.

Werner myöntää, että joukkueiden pelityyleissä on eroja. Syy, miksi maaleja syntyy Saksassa muttei Chelseassa, johtuu hänen mukaansa todennäköisesti siitä, että Saksan pelityyli sopii hänelle paremmin.

– Olen hyökkääjä ja haluan aina tehdä maalin. Asiat eivät mene niin kuin haluaisin Chelseassa, joten on sitäkin parempi, että asiat menevät hyvin täällä Hansi Flickin alaisuudessa, Werner selitti toimittajille Israel-ottelun jälkeen.

– Nautin jalkapallon pelaamisesta riippumatta siitä, missä pelaan. Chelsean ja Saksan maajoukkueen pelityylissä on eroja, ja ehkä pelityyli täällä sopii minulle paremmin.

– Täällä minulla on aina maalipaikkoja ja voin tehdä maaleja. Tunnen oloni erittäin mukavaksi täällä.