Chelsean laitahyökkääjä Callum Hudson-Odoi saatetaan nähdä tulevissa MM-kisoissa Ghanan maajoukkuepaidassa, kertoo Goal.

21-vuotias Hudson-Odoi on syntynyt Lontoossa ja asunut koko elämänsä Englannissa, mutta hänen isänsä on ghanalainen ja se mahdollistaa myös Ghanan edustamisen maajoukkuetasolla.

Hudson-Odoi on pelannut Englannin juniorimaajoukkueissa yhteensä 42 ottelua ja hänellä on vyöllään myös kolme ottelua Englannin A-maajoukkueesta vuodelta 2019. Vaikka hän on edustanut Englannin A-maajoukkuetta kilpailullisissa peleissä, voi hän yhä vaihtaa maajoukkue-edustusta.

FIFA:n sääntöjen mukaan pelaaja voi vaihtaa maajoukkue-edustusta, mikäli hän on pelannut maksimissaan kolme kilpailullista ottelua ollessaan alle 21-vuotias. Hudson-Odoi täyttää nämä kriteerit.

Goalin mukaan Hudson-Odoi harkitseekin nyt maajoukkue-edustuksen vaihtoa Englannista Ghanaan. Hän on viime vuosien aikana viettänyt paljon aikaa Ghanassa ja hänen arvellaan käyneen keskusteluja myös maan jalkapalloliiton kanssa.

Chelsean laitahyökkääjän kiinnostus Ghanan maajoukkuetta kohtaan uskotaan kasvaneen kahdestakin syystä. Gareth Southgate ei ole valinnut häntä Englannin A-maajoukkueeseen kahteen ja puoleen vuoteen, ja sen lisäksi Ghana selvitti tällä viikolla tiensä loppuvuonna Qatarissa pelattaviin MM-kisoihin.