Chelseaa vuosina 2014-2018 edustanut maalivahti Thibaut Courtois lähti entiseltä kotiareenaltaan keskiviikkona tukeva 3-1 -voitto plakkarissaan. Real Madrid ei jättänyt isännille Mestarien liigan puolivälierässä enää paljoakaan saumaa, vaikka vasta puolet vaiheesta on pelattu.

– Hyvä voitto areenalla, jolle vierasjoukkueen on aina vaikea tulla. Aloitimme hyvin, erittäin intensiivistä joukkuetta vastaan. Loimme tilanteita, osuimme ylärimaan, ja sitte teimme kaksi maalia, mutta missasimme kaksi muuta paikkaa, 29-vuotias kommentoi kohteliaasti.

Stamford Bridge ei kuitenkaan viime päivinä ole ollut kummoinen linnake. Viiden päivän sisään Chelsea on kotonaan päästänyt kolmen Los Blancos -osuman lisäksi myös neljä maalia paikalliskilpailija Brentfordia vastaan.

OptaJoe

@OptaJoe
2 - Chelsea have suffered back-to-back home defeats for only the second time under Thomas Tuchel, also doing so in April last year. The Blues have, however, shipped 3+ goals in consecutive matches at Stamford Bridge for the first time since October 2012. Breakdown.

Courtois jatkaa kohteliaalla linjalla sanoessaan, ettei puolivälierää ole vielä ratkaistu.

– Emme voi uskoa että tämä oli tässä. Jalkapallo on juuri sellaista, että varhainen Chelsean maali toisessa osassa voi nostaa heidät hetkessä takaisin mukaan.