Liverpoolin entinen puolustaja José Enrique sanoo, että hän ei ole koskaan pitänyt Manchester Unitedin tähtihyökkääjästä Cristiano Ronaldosta.

Ronaldo, 37, on ollut viime päivinä otsikoissa sen takia, mitä tapahtui lauantaina Unitedin ja Evertonin välisen sarjaottelun jälkeen.

Manchesteriläiset kävelivät kentältä 0-1-tappio niskassaan, ja kiukkuinen portugalilaishyökkääjä huitaisi pelaajatunneliin poistuessaan erään nuoren kannattajan kännykän tämän kädestä.

Newcastlea ja Liverpoolia vuosina 2007-2016 edustanut Enrique, 36, jakoi videon Ronaldon läpsäisystä Twitter-tilillään ja sanoi, että se oli hyvä esimerkki portugalilaistähden asenteesta.

– Olen aina sanonut näin. En pidä hänestä. Hän uskoo olevansa jumala, joka voi tehdä mitä haluaa.

– Se ei poista sitä, että hän on ollut yksi jalkapallon historian parhaista pelaajista, mutta en pidä hänestä ihmisenä.

Merseysiden poliisi vahvisti Evertonin ja Manchester Unitedin ottelun jälkeen, että se tutkii Ronaldon huitaisua mahdollisena päällekarkauksena. Ronaldo pahoitteli käytöstään Instagram-tilillään ja kutsui kyseisen kannattajan Old Traffordille seuraamaan ottelua.

José enrique

@Jesanchez3
I always said it. Don't like him he believe is God and can do whatever he wants. That doesn't take that is been one of the best players in the history of football but as a person don't like him