Manchester Unitedin 15 valioliigaottelussa tällä kaudella esiintynyt puolustaja Alex Telles kertoi Sky Sportsille joukkueensa tilanteesta ja tavoitteista vaikean kauden käännyttyä loppusuoralleen. Brasilialainen kiistää ympärillä jatkuvasti kiehuvan managerisopan vaikutuksen itse pelaavaan ryhmään.

– Seurassa on ihmisiä hoitamassa tätä asiaa, mutta se koskee ensi kautta. Ensi kausi taas riippuu siitä, mitä saamme aikaan nyt edessä olevissa peleissä. Meidän on pysyttävä keskittyneinä.

Vähintään kerran tunnissa ilmestyvien uusien managerijuorujen lisäksi Unitedia ympäröi massiivinen kannattajien tyytymättömyys. Lauantain Norwich-ottelun alle on suunnitteilla ensimmäinen tapahtuma seurajohtoon kohdistuvien protestien sarjassa.

Lue protesteista: ”Mikään ei muutu ennen kuin käärmeen pää on irroitettu”

– Jokainen kopissa haluaa voittaa. Täällä ei ole pelaajia, joilla ei olisi sitä tavoitetta. Tunnemme vastuumme. Meillä on perheitä, unelmia ja päämääriä. Tunnemme ne odotukset joita kannattajilla ja seuralla on meidän suhteemme, ja meidän on tehtävä parhaamme suunnan kääntämiseksi parempaan.

Manchester United on tällä hetkellä kuuden pisteen päässä Valioliigan nelospaikkaa pitävästä Tottenhamista, eikä sen otteluohjelma ole helpoimmasta päästä. Edessä ovat vielä muiden muassa ottelut Liverpoolia, Arsenalia ja Chelseaa vastaan.