West Ham ja Burnley päätyivät sunnuntain valioliigaottelussaan Lontoon Olympiastadionilla 1-1 -tasatulokseen.

Ottelu oli reilun 20 minuutin pelin jälkeen pitkään keskeytyksissä, Ashley Westwoodin ja Nikola Vlasicin yhteentörmäyksen seurauksena. Pelaajien jalat takertuivat toisiinsa niin, että Westwood viittilöi apua jo ennen kaatumistaan kokonaan nurmen pintaan. Lääkintähenkilökunta kiiruhtikin kentälle sankoin joukoin, niin juosten kuin autolla. Pahasti jalkansa vääntänyt Burnley-pelaaja kuljetettiin kentältä yleisön suosionosoitusten saattelemana.

KATSO VIDEO TILANTEESTA TÄMÄN UUTISEN LOPUSTA

BBC Sport

@BBCSport
Concern at the London Stadium as Burnley's Ashley Westwood lies stricken on the pitch with what appears to be a bad leg injury.

West Ham's Nikola Vlašić is in tears and is being consoled by his West Ham teammates. There will be a long delay here.

#BBCFootball #WHUBUR

Kun peli saatiin uudelleen käyntiin, pysäytettiin se ilmeisesti kentän ulkopuolisten tapahtumien johdosta lähes heti uudelleen. Katkokset vaikuttivar sopineen Burnleylle, joka siirtyi jälkimmäisen episodin jälkeen johtoon.

Maxwell Cornet’n antamaan kulmapotkuun nousi ensin Jay Rodriguez, joka puski pallon ylärimaan. Reboundiin ehti Wout Weghorst, 0-1.

Juuri ennen taukoa Cornet pääsi keskeltä läpi, ja maalivahti Lukasz Fabianski kaatoi tämän – pallo pilkulle. Norsunluurannikkolainen harhautti veskarin väärään suuntaan, mutta ampui ohi oikean tolpan.

West Ham haki toisella jaksolla maalia suuremmalla halulla, ja sai sellaisen 74. minuutilla. Tomáš Souček ohjasi vapaapotkun läheltä verkkoon olkapäällään.

Nick Pope toimi Clarets-maalilla todellisena sankarina useaan otteeseen viimeisellä kympillä, kun isännät hakivat voittomaalia loistopaikoista.

Iltapäivän toinen ottelu pelattiin Newcastlen ja Leicesterin välillä. Maaleista valtaosa nähtiin ensimmäisellä jaksolla, Ademola Lookmanin vietyä vieraat johtoon 19. minuutilla ja Bruno Guimaraesin tasoitettua puolen tunnin kohdalla. Loppulukemat St James’ Parkilla kuitenkin isännille 2-1; Guimaraes onnistui reboundista vielä ajassa 90+5.