Chelsean keskikenttäpelaaja Ruben Loftus-Cheek haluaa jäädä taistelemaan pelipaikastaan, vaikka seura on aikeissa antaa ensi kaudella mahdollisuuden Conor Gallagherille, kertoo Telegraph.

Loftus-Cheek, 26, on viettänyt koko uransa Chelseassa, mutta hän ei ole onnistunut nousemaan vakituisesti pelaavaan kokoonpanoon. Viime aikoina hän on kuitenkin esiintynyt edukseen.

Gallagher, 22, ei ole vielä debytoinut Chelsean edustusjoukkueessa, mutta hän on saanut runsaasti kehuja lainapesteillään, viime kaudella West Bromwichissa ja kuluvalla sesongilla Crystal Palacessa. Englannin A-maajoukkueeseen noussut Gallagher on pelannut tällä kaudella 32 ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia ja syöttäen viisi.

Loftus-Cheekin odotettiin jäävän taka-alalle Gallagherin palatessa Chelseaan, mutta hän ei suunnittele tällä hetkellä siirtyvänsä kesällä muualle. Chelsean ja Loftus-Cheekin sopimusta on jäljellä kaksi vuotta, ja hän suhtautuu tulevaisuuteensa optimisesti.

Tilannetta monimutkaistavat Chelsean omistajaan Roman Abramovitšiin ja siten lontoolaisseuraan kohdistuvat sanktiot. Chelsea ei voi tällä hetkellä tehdä pelaajasiirtoja tai neuvotella uusia sopimuksia nykyisille pelaajilleen.