West Ham puntaroi, yrittääkö se värvätä Nick Popen Burnleystä maalivahdikseen vai hankkiiko se Alphonse Areolan pysyvästi riveihinsä Paris Saint-Germainista, kertoo The Times.

Areola, 29, siirtyi Hammersiin täksi kaudeksi lainalle sopimuksella, joka sisältää vajaan 13 miljoonan euron osto-option. Hän on pelannut tällä kaudella 16 ottelua, mutta vain yksi niistä on ollut Valioliigassa, sillä sarjapeleissä torjuntavastuuta on kantanut Łukasz Fabiański.

Fabiańskin, 37, sopimus on päättymässä tämän kauden jälkeen, mutta hänelle tarjottaneen vuoden jatkodiiliä. West Hamin alkuperäinen suunnitelma oli, että Areola hivuttautuisi hiljalleen kokeneen puolalaistorjujan ohi ykkösvahdiksi.

Englannin A-maajoukkueessa kahdeksan kertaa esiintynyt Pope, 30, tarjoaa erilaisen vaihtoehdon. Hänen odotetaan lähtevän Burnleystä, jos seura putoaa Valioliigasta, mutta Claretsilla on optio jatkaa hänen sopimustaan kesään 2024 saakka.

Timesin mukaan Burnley haluaisi Popesta 14,5 miljoonaa euroa. Hän olisi siis siirtosummaltaan kalliimpi kuin Areola, mutta Popen palkkapyynnön odotetaan olevan pienempi kuin Areolalla, joka tienaa tällä hetkellä 157 000 euroa viikossa.

Pope on edustanut Burnleyä kesästä 2016 alkaen 148 ottelussa, joissa hän on päästänyt yhteensä 178 osumaa ja pitänyt 51 nollapeliä.