Burnleyssä toivottiin viime viikonloppuna, että uusi manageri ehdittäisiin nimittää vielä ennen torstain Southampton-ottelua. Taikatemppu ei kuitenkaan onnistunut, vaan toimessa jatkaa seuran alle 23-vuotiaiden päävalmentaja Mike Jackson.

– Puheenjohtaja pyysi minua valmistelemaan joukkuetta, hyvin samaan tapaan kuin ennen West Ham -ottelua.

Ottelu Lontoon Olympiastadionilla oli Jacksonille joukkoineen varsin dramaattinen. Vaikka Clarets olisi voinut pelin jopa voittaa, on sen oltava tyytyväinen yhteenkin pisteeseen kamppailussaan sarjapaikasta.

West Ham -ottelussa Burnley sai pahaa jobinpostia, kun keskikenttämies Ashley Westwood loukkaantui pahasti. Jackson hakee tästäkin lisäpontta ryhmäänsä.

– Hän on todella suosittu hahmo joukkueessa. Uskon että pyrimme saamaan hymyn hänen huulilleen TV-vastaanottimen äärellä.

Sean Dychen irtisanominen oli laajalti melkoinen sokki. Joukkueen edesottamuksista nyt vastaava valmentaja uskoo myös sokkihoidon voimaan.

– Joskus joukkue saa tällaisesta sähköiskun. Rypeekö ryhmä nyt asian vuoksi tuskissaan? En ole nähyt sellaista. Tämä joukkue vetää yhtä köyttä, ja uskon sen mahdollisuuksiin. Uskon että heissä on se mitä vaaditaan.

Lähde: BBC