Arsenal-hyökkääjä Alexandre Lacazette antoi alkuviikosta kommentteja, joiden mukaan hän on neuvotteluissa tulevaisuudestaan useamman eri seuran kanssa. Yksi näistä on tiettävästi ranskalaisen kasvattajaseura Lyon.

Vuodesta 2017 Gunnersia edustaneen 30-vuotiaan odotetaan vaihtavan maisemaa, nykyisen sopimuksen päättyessä kesäkuussa. Vielä se ei kuitenkaan päätöksessään ole, muistuttaa manageri Mikel Arteta.

– Sopimukset alkavat, ja päättyvät sillä päivämäärällä josta sovittiin sinä päivänä kun kynä osui paperiin.

Pelaajilla edustajineen on toki sopimustensa loppupuolilla oikeus neuvotella tulevaisuudestaan eri tahojen kanssa. Artetan kommentit liittynevät siihen, miten näistä neuvotteluista julkisuudessa kerrotaan. Arsenalin kauteen varsin oleellisena osana kuuluneen hyökkääjän toivotaan luonnollisesti sopimuksensa loppuun saakka keskittymään olennaiseen kentällä.

Artetan mukaan myös Arsenal on omalta osaltaan kiinnostunut keskustelemaan Lacazetten tulevaisuudesta.

– Olemme ilmaisseet kantamme selkeästi. Tarkoituksemme on istua alas kesällä, kun tiedämme missä tilanteessa olemme, ja keskustella siitä miten etenemme.

Lacazette sanoi alkuviikon kommenteissaan haluavana päästä jälleen pelaamaan Mestarien liigaa. Sen paremmin Arsenal kuin Lyonkaan eivät kyseiseen kilpailuun juuri tällä hetkellä näytä ensi kaudeksi yltävän. Kaksikosta selkeästi paremmassa asemassa sen suhteen on kuitenkin englantilaisseura.

Arsenal pelaa Valioliigaa keskiviikkona Chelsean vieraana. Lacazette on sairastanut koronaa, eikä tätä kirjoitettaessa vielä ole varmaa tietoa siitä, onko hän mukana illan kokoonpanossa.

LUE ENNAKKOPAKETTI OTTELUUN CHELSEA-ARSENAL TÄÄLTÄ!