Manchester United kertoi torstaina, että seuran uusi manageri on Erik ten Hag. Uusi sopimus käynnistyy kuluvan kauden jälkeen ja on voimassa aina kesään 2025 saakka sisältäen vuoden option.

Tämä kausi mennään loppuun saakka Ralf Rangnickin johdolla.

Unitedin jalkapallojohtaja John Murtough kertoi seuran tiedotteessa ten Hagin Ajaxin tehneen viime vuosina suuren vaikutuksen. Myös ten Hagin vahva työ Ajaxin nuorten pelaajien kanssa oli tärkeässä roolissa.

– Käytyämme keskusteluja Erikin kanssa tästä työstä olimme todella vaikuttuneita hänen pitkän ajan suunnitelmastaan ja sitoutumisestaan tehdä töitä sen eteen, että Manchester United nousee sille tasolle, jolle se kuuluu, Murdoch kertoi.

Ten Hag jatkaa Ajaxin päävalmentajana kauden loppuun saakka. Päätös lähteä Ajaxista ei ollut helppo, mutta Unitedin päävalmentajuus oli liian houkutteleva tarjous jättää käyttämättä.

– On vaikea jättää Ajax näiden upeiden vuosien jälkeen. Lupaan Ajaxin faneille, että olen täysin sitoutunut siihen, että päätämme kauden Ajaxin kanssa menestyksekkäästi ennen kuin siirryn Manchester Unitediin.

– Tiedän hyvin tämän upean seuran (Man Utd) historian ja kannattajien intohimon. Olen sataprosenttisen sitoutunut kehittämään joukkuetta saavuttamaan sellaista menestystä, jota seura ansaitsee, ten Hag sanoi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Manchester United

@ManUtd
🇳🇱👔

The new First-Team Manager of Manchester United: Erik ten Hag.

#MUFC || #WelcomeErik