Sky Sport uutisoi, että F1-tähti Lewis Hamilton sekä tenniksen supertähti Serena Williams olisivat sijoittamassa miljoonia puntia päästäkseen Chelsean uusiksi osaomistajiksi.

Chelsea on ollut myytävänä helmikuun lopulta lähtien, kun nykyinen omistaja Roman Abramovitš aetettiin Britanniassa pakotelistalle Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Tällä hetkellä yksi varteenotettava ostajaehdokas on Sir Martin Broughtonin johtama konsortio, johon kuuluu Skyn tietojen mukaan myös Hamilton ja Williams.

Hamilton ja Williams ovat kumpikin valmiita sijoittamaan konsortion myötä noin kymmenen miljoonaa puntaa, eli noin 12 miljoonaa euroa osana konsortion ostotarjousta Chelseasta.

Hamiltonin mukaan lähteminen on Britanniassa otettu vastaan suurena yllätyksenä, sillä hänet on tunnettu Arsenalin kannattajana.

Sky tietää kertoa, että Hamilton ja Williams olisivat nousemassa tärkeään rooliin omistajaportaassa. Heillä molemmilla on erinomainen kokemus omien brändiensä kasvattamisesta maailman tunnetuimpien brändien joukkoon.

Broughtonin johtaman konsortion lisäksi Chelsean ostamisesta kilpailevat kaksi muutakin tahoa. Toinen kiinnostunut taho on yhdysvaltalaisen baseball-seuran osaomistaja Todd Boehly ja hänen konsortionsa sekä osan NBA-seura Boston Celticistä ja Serie A -seura Atalantasta omistava Steve Pagliuca.