Ralf Rangnick ei hyväksy Eric Baillyn avointa kritiikkiä Manchester United -kapteeni Harry Maguirea kohtaan.

Instagramissa käyttäjä kirjoitti Unitedin viralliseen julkaisuun ehdotuksen, jossa hän vaati Rangnickia nostamaan Baillyn Maguiren tilalle Raphael Varanen rinnalle avaukseen. Norsunluurannikolainen vastasi kommenttiin myöntävästi nauru- ja rukoiluemojien kera.

Bailly ei pelannut tiistaina avauksessa Liverpoolia vastaan Varanen ollessa loukkaantuneena. Puolustaja ei esiintynyt myöskään tänään Arsenalia vastaan Maguiren pudotuksesta huolimatta.

Rangnick ei omista Instagramia. Saksalainen sai Manchester Evening Newsin mukaan tiedon Baillyn kommentista lehdistövirkailijaltaan perjantain tilaisuuden jälkeen.

– En ole Instagramissa. Minä en puhu pelaajistani lehdistötilaisuudessa tietämättä mitä on tapahtunut, Rangnick kommentoi lehdistölle.

– Voin vain kertoa, että en tule ikinä elämäni aikana liittymään Instagramiin. Jos sanomasi on totta, sellaista ei saisi tapahtua missään jalkapalloseurassa tasosta riippumatta.

United on ollut avoin myymään Baillyn kesällä. Vuonna 2016 Villarrealista 30 miljoonalla punnalla saapunut toppari on pelannut kuuden vuoden aikana vain 113 ottelua seurassa.