Manchester Unitedin pelaajat pitävät Erik ten Hagin, 52, nimitystä uudeksi manageriksi rohkaisevana, uutisoi paikallislehti Manchester Evening News.

Lehden tietojen mukaan pukuhuoneessa on kuitenkin huolta sen suhteen, onko ten Hag riittävän vahva persoona kääntämään Unitedin kurssin. Henkisesti joukkue rämpii tällä hetkellä pohjamudissa.

MEN kertoo, että osa pelaajista oli kannattanut ideaa Mauricio Pochettinon manageripestistä. Argentiinalaisen nimi nousi välittömästi esiin, kun Ole Gunnar Solskjær sai potkut Old Traffordilta.

Vaikka ten Hagin työ Ajaxissa on tehnyt moniin vaikutuksen, Unitedin pukuhuoneessa tiedostetaan, että rakennustyöhön tekijäksi tarvitaan vahva henkilö – ei ainoastaan erinomaista valmentajaa. Jää nähtäväksi, pystyykö ten Hag siihen.

Tiettävästi tilapäismanageri Ralf Rangnick ei ole onnistunut voittamaan pukuhuonetta täysin puolelleen. Sama pätee apulaisvalmentajiksi pestattuihin Chris Armasiin ja Ewan Sharpiin.

Lähteiden mukaan heikot tulokset ja esitykset ovat vaikuttaneet merkittävästi pelaajien itseluottamukseen ja taistelumielialaan. Myöskään se ei ole jäänyt huomaamatta, että Rangnick on esittänyt julkisesti yhä kriittisempiä mielipiteitä joukkueestaan.

Lue lisää: Rio Ferdinand asetti kuuden askeleen suunnitelmansa Erik ten Hagin ohjenuoraksi – näihin asioihin tulisi keskittyä

Lue lisää: Erik ten Hag lähetti terveiset Manchester Unitedin tähdille: ”Minä määrään pelaajien tehtävät”