Liverpool ja Villarreal kohtaavat tänään keskiviikkona Anfieldilla.

Liverpool on suursuosikki Mestarien liigan välierien avausosaotteluun, kuten myös koko ottelupariin. Viime vuonna Eurooppa-liigan voittoa juhlinutta Villarrealia ei parane kuitenkaan aliarvioida. Keltainen sukellusvene on venynyt jo kahteen isoon yllätykseen, kun se kaatoi ensin Juventuksen ja sitten Bayern Münchenin.

Villarrealin joukkueesta löytyy paljon Valioliigasta tuttuja pelaajia. Yksi heistä on Étienne Capoue, joka pelasi Tottenhamissa ja Watfordissa yhteensä kahdeksan vuoden ajan ennen viime vuonna tapahtunutta siirtoaan Villarrealiin.

Capouella ei juurikaan ole hyviä muistoja Anfieldilta, ja hän tiedostaa, millaiseen ”helvettiin” Villarreal joutuu keskiviikkoiltana.

– Anfield on helvetti, sinun täytyy sanoa se niin kuin se on. Se on helvettiä, keskikenttäpelaaja sanoi AFP:lle.

[readmore from=Liverpool]

– Se on pahin stadion, jolla olen ollut Englannissa. Olipa kyse sitten tunnelmasta tai heidän pelaamisestaan. 90 minuuttia elät helvetissä.

– Heillä on kyky ylittää itsensä, aiheuttaa vastustajalle jatkuvasti ongelmia, koko ajan missä tahansa kentän osassa. He eivät koskaan pysähdy, he pitävät sinut kiireisenä koko ajan.

– He haluavat vain tehdä maaleja, ja vaikka he tekevät maalin, he jatkavat sitä. He haluavat tyrmätä sinut. He eivät välitä mitä tai kuka on heitä vastassa. He haluavat vain tappaa kaikki ja siinä se.

LUE MYÖS: Ennakkopaketti Mestarien liigan välieräotteluun Liverpool-Villarreal: Mistä näet pelin, arvioidut avaukset, valmentajien kommentit