Karim Benzema iski kaksi maalia Manchester Cityn verkkoon tiistai-iltana Mestarien liigan välierien avausosassa. Manchester City voitti siitä huolimatta ottelun 4-3.

Real Madridin 34-vuotias ranskalaishyökkääjä oli tappiosta huolimatta ottelun hahmo. Hän teki ensimmäisen maalinsa volleysta ja toinen syntyi panenkalla rangaistuspotkusta.

Benzema oli tiistaina Real Madridin paras yksilö, eikä hänen vartioiminen ollut jälleen yksinkertaista. Benzema tiedostaa, mitä finaalipaikka vaatii.

– Emme ole koskaan tyytyväisiä tappioon. Tärkeintä on se, ettemme missään vaiheessa luovuttaneet. Nyt meidän on pelattava toinen osa Bernabéulla ja tarvitsemme kannattajiamme enemmän kuin koskaan. Teemme jotain maagista. Voitamme, Benzema sanoi itseluottavaisena Movistarille.

Benzema pelaa upeaa kautta. Hän on tehnyt jo kahdeksan maalia Mestarien liigan pudotuspeleissä ja kantanut käytännössä itsekseen joukkueensa taistelemaan finaalipaikasta.

Benzema on pelannut tällä kaudella 41 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä 41 maalia ja 13 maalisyöttöä. Manchester Cityn on oltava varuillaan Benzeman kanssa myös Madridissa. Hän teki Bernabéulla hattutemput PSG:n ja Chelsean verkkoon.

LUE MYÖS: