C Moren asiantuntijana työskentelevä Sami Hyypiä on saanut koko Mestarien liiga -kauden ajan kritiikkiä osakseen. Tiistain välierä Manchester Cityn ja Real Madridin välillä ei ollut tässä mielessä poikkeus.

Man City voitti hurjan ottelun lopulta 4-3. Hyypiän suoritus studiossa keräsi rutkasti kritiikkiä Twitterissä. Studiossa nähtiin tiistaina juontaja Petri Pasanen sekä asiantuntijointa Hyypiä sekä Mika Väyrynen.

Upean pelaajauran tehnyt ja valmentajanakin siipiään kokeillut Hyypiä ei vakuuttanut kommenteillaan kriittistä yleisöä.

– Samilla ei ole minkäänlaista hajua, kuinka City pelaa. Tätä matsia katsoo varmasti paljon sellaisia, joilla ei ole Viaplayta eli näkevät Cityä vain täällä (C Morella). He ansaitsisivat kunnollisen läpikäynnin tästä hienosta joukkueesta, Tuukka Kotimäki kirjoittaa.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Tuukka Kotimäki

@tkotimaki

Tuukka Kotimäki

@tkotimaki
Hommasin C Moren #uclfi -välieriä varten. Ensimmäinen havainto studiosta. Kuinka nautittavaa olisikaan seurata kun Peetu ja Väykkä pääsisivät keskenään kunnolla vauhtiin mutta keskustelun flow pysähtyy heti kun… kyllä te tätä katsovat tiedätte. Sietämätöntä.
Samilla ei ole minkäänlaista hajua, kuinka City pelaa. Tätä matsia katsoo varmasti paljon sellaisia, joilla ei ole Viaplayta eli näkevät Cityä vain täällä. He ansaitsisivat kunnollisen läpikäynnin tästä hienosta joukkueesta. #uclfi #läksyt

Upea pelaajaura ei ole säästänyt Hyypiää hyvinkin kriittisiltä kommenteilta.

– Hyypiästä on puhuttukin jo pitkään. Ei haluaisi legendaa mollata, mutta ottaisivat tuonne mieluummin vaikka pahvikuvan Hyypiästä, Jeremias Fisk toteaa.

– Täysin samaa mieltä. Pakko ajatella, ettei pelaajalegenda ole asiantuntijana kritiikin yläpuolella. Kautta aikojen surkein asiantuntija. Jutut ”Messi on ihan hyvä pelaaja” tasolla ovat surkeita. ”Sai ne paikkoja”, huh huh. Eikä mitenkään pysty peittämään Liverpool-puolueellisuuttaan, urheilutoimittaja Markku Saukko komppaa.

Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne täältä.

Markku Saukko🇺🇦

@MarkkuSaukko

Jeremias Fisk

@MonsieurFisk
Pidän paljon Väyrysestä studiossa. Huokuu sellainen halu puhua pelistä, ei turhaa jargonia ja ulosanti hyvää.

Hyypiästä on puhuttukin jo pitkään. Ei haluaisi legendaa mollata, mutta ottaisivat tuonne mieluummin vaikka pahvikuvan Hyypiästä. #UCLfi
Täysin samaa mieltä. Pakko ajatella, ettei pelaajalegenda ole asiantuntijana kritiikin yläpuolella. Kautta aikojen surkein asiantuntija, jutut "Messi on ihan hyvä pelaaja" tasolla ovat surkeita. "Sai ne paikkoja" Huh huh. Eikä mitenkään pysty peittämään Pool-puolueellisuuttaan.

Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne tästä.

Juhani Koskinen

@juhanikoskinen
”Tuosta pilkusta voi kyllä olla montaa mieltä.”

Joo Sami, sitä mieltä ku sinä ja sitten sitä mieltä, mitä kaikki muut ovat. #uclfi

Juhani Koskinen

@juhanikoskinen
Ei hyvä luoja tää Hyypiä on turha mies studiossa. 🫣 #uclfi

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Joni Heikkilä

@joniheikkilae
Militao ei edes ollut illan huonoin, Hyypiä vie sen kunnian.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Jere-Matias Laaksonen

@jertsuuu

Tuukka Kotimäki

@tkotimaki
Hommasin C Moren #uclfi -välieriä varten. Ensimmäinen havainto studiosta. Kuinka nautittavaa olisikaan seurata kun Peetu ja Väykkä pääsisivät keskenään kunnolla vauhtiin mutta keskustelun flow pysähtyy heti kun… kyllä te tätä katsovat tiedätte. Sietämätöntä.
Hyvä kentällä ei tee hyvää asiantuntijaa studiossa, valitettavasti hyypiä c more poruka huonoin, litmanen kehittyny yle ajoista toki mutta ei mitää jakoo vertailussa väykkää niemee pasasee jne. Vaikka kentällä kaksikko toki suomen kaikkien aikojen kaks parasta..

LUE MYÖS: