C Moren asiantuntijana työskentelevä Sami Hyypiä on saanut koko Mestarien liiga -kauden ajan kritiikkiä osakseen. Tiistain välierä Manchester Cityn ja Real Madridin välillä ei ollut tässä mielessä poikkeus.

Man City voitti hurjan ottelun lopulta 4-3. Hyypiän suoritus studiossa keräsi rutkasti kritiikkiä Twitterissä. Studiossa nähtiin tiistaina juontaja Petri Pasanen sekä asiantuntijointa Hyypiä sekä Mika Väyrynen.

Upean pelaajauran tehnyt ja valmentajanakin siipiään kokeillut Hyypiä ei vakuuttanut kommenteillaan kriittistä yleisöä.

– Samilla ei ole minkäänlaista hajua, kuinka City pelaa. Tätä matsia katsoo varmasti paljon sellaisia, joilla ei ole Viaplayta eli näkevät Cityä vain täällä (C Morella). He ansaitsisivat kunnollisen läpikäynnin tästä hienosta joukkueesta, Tuukka Kotimäki kirjoittaa.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Upea pelaajaura ei ole säästänyt Hyypiää hyvinkin kriittisiltä kommenteilta.

– Hyypiästä on puhuttukin jo pitkään. Ei haluaisi legendaa mollata, mutta ottaisivat tuonne mieluummin vaikka pahvikuvan Hyypiästä, Jeremias Fisk toteaa.

– Täysin samaa mieltä. Pakko ajatella, ettei pelaajalegenda ole asiantuntijana kritiikin yläpuolella. Kautta aikojen surkein asiantuntija. Jutut “Messi on ihan hyvä pelaaja” tasolla ovat surkeita. “Sai ne paikkoja”, huh huh. Eikä mitenkään pysty peittämään Liverpool-puolueellisuuttaan, urheilutoimittaja Markku Saukko komppaa.

Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne täältä.

Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne tästä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

LUE MYÖS: