Manchester United pelasi maanantaina viimeistä kertaa tällä kaudella kotiyleisönsä edessä Old Traffordilla. Muun muassa Juan Mata ja Nemanja Matic kiittivät ottelun jälkeen yleisöä jäähyväisten merkeissä.

Man United voitti Brentfordin maalein 3-0.

Matan ja Maticin lisäksi Phil Jones sekä Edinson Cavani saattoivat pelata viimeisen ottelunsa Old Traffordilla Man Unitedin pelaajina, sillä heidän sopimukset ovat loppumassa kauden jälkeen. Lisäksi vaihtopenkillä koko pelin istunut Jesse Lingard sekä loukkaantumisen takia sivussa ollut Paul Pogba ovat näillä näkymin jättämässä seuran kesällä.

Mata pelasi vasta ensimmäistä kertaa tällä kaudella avauksessa Valioliigassa. Yhteensä Mata on tällä kaudella saanut minuutteja viidessä valioliigaottelussa. Lisäksi vastuuta on tullut cup-kilpailujen puolella ja Mestarien liigassa.

Unitedin väliaikaismanageri Ralf Rangnick antoi vuolaat kehut Matalle ottelun jälkeen.

– Viimeisten viikkojen aikana hän on todella osoittanut harjoituksissa, kuinka ammattimainen hän on ja kuinka paljon hän rakastaa tätä peliä. Hänellä oli hetkiä, kun hän näytti pelaavan kuin taikuri, Rangnick kehui Manchester Evening Newsin mukaan.

Mata on edustanut Manchester Unitedia tammikuusta 2014 saakka. Matic on pelannut Unitedissa kesästä 2017 saakka. Penkillä istunut Lingard on edustanut koko uransa Unitedia lainapestejä lukuun ottamatta. Jones sen sijaan on ollut Unitedissa kesästä 2011 lähtien.

Pitkät United-urat ovat tulossa siis päätökseen.

– Tämä oli tärkeä ilta pelaajille, jotka ovat olleet täällä melko pitkään ja pelanneet tälle seuralle, Rangnick sanoi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

ESPN FC

@ESPNFC
Juan Mata and Nemanja Matic say farewell to the Manchester United fans at Old Trafford ❤️