Manchester City koki (jälleen) karun kohtalon Mestarien liigassa. Joukkue oli jo vääjäämättä menossa Mestarien liigan loppuotteluun, mutta lopulta Real Madrid nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin ja meni jatko-ottelussa ohi.

Citylle jää ottelusta jonkin verran jossiteltavaa. Juuri ennen Real Madridin viimeisten minuuttien nousua joukkueella oli sauma lyödä viimeinen naula arkkuun, mutta Ferland Mendy pelasti espanjalaiset lähes maaliviivalta.

Lisäksi jo aivan ottelun alussa Real Madridin Casemiro jäi jokseenkin yllättäen ilman varoitusta tai varoituksia tekemistään rikkeistä. Casemiro retuutti vuorollaan Kevin De Bruynea ja Phil Fodenia.

BT Sportin asiantuntijat Rio Ferdinand ja Joleon Lescott olivat jopa sitä mieltä, että Cityn olisi pitänyt pelata merkittävä osa ottelusta ylivoimalla.

– Hänen olisi ehdottomasti pitänyt saada varoitus jossain vaiheessa. Siinä oli kaksi eri tilannetta. Hän pääsi kuin koira veräjästä, kun ensimmäisessä tilanteessa syntyi torikokous ja toisessa tilanteessa hän esitti itse loukkaantuneensa, Lescott sanoi.

Ferdinand meni vielä pidemmälle.

– Hän retuutti Fodenia kuin räsynukkea. Miten tuosta ei tullut varoitusta? Jos mennään sääntökirjan mukaan, hänen olisi pitänyt lentää pelistä pihalle, Ferdinand sanoi.

– Hän on sellainen söpöliini, jää maahan makaamaan, esittää loukkaantuneensa ja pääsee kuin koira veräjästä.

LUE MYÖS: