West Hamin manageri David Moyes on iskenyt silmänsä Aston Villan hyökkääjään Ollie Watkinsiin, kertoo The Guardian.

Moyes kaipaa kipeästi uutta keskushyökkääjää, sillä tällä hetkellä hänellä on kyseiselle tontille tarjolla vain 32-vuotias Michail Antonio, joka on iskenyt tänä vuonna ainoastaan neljä maalia ja näyttänyt ajoittain erittäin väsyneeltä.

Villan manageri Steven Gerrard on tiettävästi valmis luopumaan Watkinsista, 26, mutta Guardianin mukaan birminghamilaisseura haluaa hänestä vähintään 50 miljoonaa puntaa (noin 58,5 miljoonaa euroa).

Watkins on ottanut isoja edistysaskeleita siirryttyään toissa vuonna Brentfordista Villaan 34 miljoonalla eurolla, ja hänellä on hyvä mahdollisuus päästä mukaan Englannin MM-kisajoukkueeseen. Kuluvalla kaudella hän on iskenyt Aston Villalle kymmenen osumaa.

Guardianin mukaan West Ham ei ole vielä luovuttanut Benfican Darwin Núñezin suhteen, mutta uruguaylaiskärjen odotetaan siirtyvän tänä kesänä johonkin Euroopan suurimmista seuroista. Hammers tarkkailee myös Chelsean hyökkääjää Armando Brojaa, joka pelaa parhaillaan lainalla Southamptonissa. Lisäksi West Ham on kiinnostunut Arsenalin Eddie Nketiahista, jonka perässä ovat myös Crystal Palace ja Brighton. Nketiahin, 22, ja Tykkimiesten sopimus päättyy tänä kesänä.

Hammers tavoittelee kesän siirtomarkkinoilla myös uutta topparia. Issa Diop saattaa jättää seuran, ja hänen korvaajakseen on kaavailtu Nottingham Forestin Joe Worrallia. Puolustuspäähän West Ham hakee lisäksi Aaron Cresswellin kilpailijaa vasemmalle laidalle.

Myös West Hamin keskikentälle haetaan vahvistuksia, sillä joukkueen kapteeni Mark Noble päättää uransa tähän kauteen, eikä Spartak Moskovasta lainattu Alex Král ole täyttänyt odotuksia. Viime tammikuussa Moyes yritti hankkia keskikentälleen Kalvin Phillipsin Leedsistä.

Lähtijöiden listaan liittynee myös laitahyökkääjä Andri Jarmolenko, jonka tilalle on suunniteltu Hullin Keane Lewis-Potteria. West Ham saattaa hankkia myös hyökkäävän keskikenttäpelaajan.

Guardianin mukaan West Ham on luvannut Moyesille varoja kesän siirtoikkunaan, jotta seura voisi jatkossakin taistella vuosittain sijoista Valioliigan kärkikuusikossa.