Crystal Palace hankkisi mielellään keskikenttäpelaaja Conor Gallagherin pidemmäksikin ajaksi, sanoo seuran puheenjohtaja Steve Parish.

Gallagher, 22, siirtyi Palaceen täksi kaudeksi lainalle kasvattajaseurastaan Chelseasta, jossa hän ei ole päässyt vielä debytoimaan.

Hän on aiemmin käynyt lainalla myös Charltonissa, Swanseassa ja West Bromwichissa, mutta etenkin kuluva sesonki Palacessa on nostanut hänet ihmisten huulille. Gallagher on pelannut Palacen riveissä 36 ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia ja syöttäen viisi, ja hän on noussut hyvien esitysten myötä myös Englannin A-maajoukkueeseen.

Gallagherin lainasopimuksessa ei ole osto-optiota, ja hänen diilinsä Chelsean kanssa ulottuu kesään 2025 saakka.

– Conorin tulevaisuus ei ole meidän, vaan hänen ja Chelsean käsissä. Heidän on tehtävä se päätös, kommentoi Parish Goalin mukaan.

– Kun he ovat tehneet päätöksensä, he tietävät, mikä on meidän kantamme ja mitä me haluamme. Emme aio teeskennellä muutakaan, mutta meidän on kunnioitettava heitä, koska hän on heidän pelaajansa.

– Hän menee kauden päätyttyä takaisin Chelseaan, ja he tekevät päätöksensä.

– Jos kaikki ovat sitä mieltä, että hänen paluunsa on oikea asia, niin se olisi hienoa. Jos se ei onnistu, niin me toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkoon.