Tottenham isännöi Burnleyä Valioliigan iltapäiväottelussa, kello 14 Suomen aikaa alkaen. Pelissä riittää panosta sarjataulukon molempiin päihin.

Kotijoukkue haluaa selviytyä neljänneksi ja Mestarien liigaan. Se on yhden pisteen päässä naapuristaan, ja tarvitsee siis maksimipisteet kahdesta viimeisestä ottelustaan – sekä Arsenalin kompurointia.

Vieraat ovat piristyneet managerinvaihdoksen jälkeen, mutta putoamispeikko vaanii yhä. Toki Claretsille yksikin piste olisi plussaa, mistä osaltaan kertonee Mike Jacksonin laatima, viiden alakerran taktiikka. Viimeisellä säilyjän paikalla ennen ottelua oleva joukkue on tasapisteissä kolmanneksi viimeisenä majailevan Leedsin kanssa. Everton taas on Burnleyn edellä kahden pisteen marginaalilla.

Spursin avauksesta puuttuu sairastellut Dejan Kulusevski, joka tosin on tervehtynyt jo penkkikuntoon.