Brentfordin Ivan Toney ja Rico Henry sanovat, että heidän perheitään solvattiin rasistisesti Valioliigan ottelussa Evertonin vieraana.

Bees voitti sunnuntiana Evertonin 3-2.

Ottelun jälkeen sekä Toney, 26, että Henry, 24, sanoivat sosiaalisessa mediassa, että heidän perheitään oli solvattu rasistisesti. Henryn mukaan asialla olivat Evertonin kannattajat.

– Ja sille miehelle, joka solvasi perhettäni rasistisesti, teen kaikkeni, jotta saat ansaitsemasi rangaistuksen! kirjoitti Toney Twitteriin.

– En yleensä koskaan puhu asioista, jotka eivät fyysisesti vahingoita minua tai perhettäni, mutta se sai minut raivon partaalle, kun näin äitini järkyttyneenä sen jälkeen, kun muutama Evertonin kannattaja oli solvannut häntä rasistisesti! kirjoitti Henry.

Brentford kommentoi ottelun jälkeen, että se on tehnyt tapauksista ilmoituksen poliisille ja Evertonille, joka on luvannut auttaa viranomaisia tapausten selvittämisessä.

Ivan Toney

@ivantoney24
And for the man that racially abused my family Il do everything I can to get you the punishment you deserve! 👍🏾

Rico Henry

@ricohenry14
I never usually speak out on things that don’t physically harm me or my family but to see my mom upset after being racially abused by a few Everton fans brought fire to my stomach!