Chelsean toppari Andreas Christensen vetäytyi FA Cupin finaalin kokoonpanosta, vaikka hän oli pelikunnossa, kertoo Sky Sports.

Tanskan maajoukkuepuolustaja ei ollut lauantaina edes vaihtopenkillä, kun Liverpool voitti Chelsean loppuottelussa rangaistuspotkukilpailussa maalein 6-5.

Christensenin, 26, ja Chelsean sopimus päättyy tähän kauteen, ja hänen odotetaan siirtyvän kesällä Barcelonaan. Hän on kärsinyt kuluvalla kaudella pienistä loukkaantumisista, mutta esiintynyt 36 kertaa Chelsean paidassa.

Kaikkiaan Christensen on pelannut Chelsean edustusjoukkueessa 161 ottelua. Hän siirtyi lontoolaisseuraan jo alkuvuodesta 2012 Brøndbystä ja vietti kaudet 2015-17 lainalla Borussia Mönchengladbachissa.

Chelsealla on tällä kaudella vielä kaksi ottelua jäljellä Valioliigassa, mutta Christensenin osallistuminen niihin on lauantain jälkeen mysteeri. Torstaina Chelsea isännöi Leicesteriä, ja sunnuntaina sen vieraaksi saapuu Watford.