Chelsean manageri Thomas Tuchel on vahvistanut, ettei tanskalaistoppari Andreas Christensen pelaa seurassa enää ensi kaudella.

Chelseaa jo kymmenen vuoden ajan edustaneen Christensenin, 26, sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, ja tanskalaistopparia on jo pitkään huhuttu Barcelonaan.

Chelsea kohtasi viime viikonloppuna FA Cupin finaalissa Liverpoolin, mutta Christensen ei ollut lainkaan lontoolaisseuran kokoonpanossa. Sky Sportsin mukaan Christensen vetäytyi itse kokoonpanosta pois, vaikka oli pelikunnossa.

[readmore from=Chelsea]

Viimeistään tuo oli vahva merkki siitä, ettei Christensen tule Chelseassa jatkamaan. Tuchel myös vahvisti asian maanantaina lehdistötilaisuudessa.

– Näyttää siltä, että menetämme avainpelaajia. Me menetämme Tonin [Antonio Rüdiger], ja me menetämme Andreasin, Tuchel sanoi.

Christensen pelasi Chelsean juniorijoukkueissa vuosien 2012-2015 välisenä aikana. Tanskalaispuolustaja on kuulunut Chelsean ykkösjoukkueeseen kesästä 2015 lähtien ja hän on pelannut seurassa yhteensä 161 ottelua. Kuluvan kauden aikana Christensen on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 34 ottelussa.