Hyökkääjälegenda Terry Sherringhamin mukaan Harry Kanen ei kannattaisi kesällä siirtyä Tottenhamista Manchester Unitediin.

Peliurallaan kumpaakin näitä kahta seuraa edustaneen Sherringhamin, 56, mukaan Kanen olisi ”hyvin vaikea” kieltäytyä, mikäli Man United tekisi hänelle sopimustarjouksen. Ex-hyökkääjän mielestä siinä ei kuitenkaan olisi Kanen kannalta järkeä, koska hänellä on paremmat mahdollisuudet pokaaleihin Tottenhamissa.

– Jos Harry Kane antaisi itsensä saataville, uskon, että jokainen seura maailmassa haluaisi hänet, Sherringham sanoo.

– Manchester United on pudonnut nokkimisjärjestyksessä koskien huippupelaajien siirtoa, mutta he ovat edelleen valtava seura. Jos he lähestyvät Kanea, hänen on vaikea kieltäytyä. Vaikka Man United pelaisi missään Euroopan seurajoukkuekilpailussa, heille on erittäin vaikea sanoa ”ei”.

– Mutta luulen, että Ten Hagilla on todella kova työ ohjata Manchester United oikeaan suuntaan. Sanoisinkin, että Tottenhamilla on tällä hetkellä paremmat mahdollisuudet voittaa pokaali.

– Uskon, että Kane tulee todennäköisimmin voittamaan pokaalin Tottenhamissa Antonio Conten alaisuudessa kuin Manchester Unitedissa. Se on syy, miksi Kanen ei kannattaisi nyt siirtyä.