Valioliigakausi päättyi dramaattisten vaiheiden jälkeen sunnuntaina lopulta Manchester Cityn mestaruuteen. City kaatoi päätöskamppailussa Aston Villan lopulta lukemin 3-2 ja marssi mestariksi pisteen erolla Liverpooliin nähden.

Cityn ukrainalaispuolustaja Oleksandr Zintšenko oli ottelun jälkeen tunteikkaana. Hän laittoi Ukrainan lipun mestaruuspokaalin päälle kyynelehtien ja samalla joukkuetoverit tulivat halaamaan häntä.

DAZN Canada

@DAZN_CA
An emotional Oleksandr Zinchenko celebrates Man City's Premier League triumph 🙏

Mikäli video tilanteesta ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Unohtumattomia tunteita minulle ja kaikille Ukrainassa oleville, jotka ovat nälissään ja yrittävät selviytyä kotimaassani Venäjän hyökkäyksen takia. Olen todella ylpeä ollessani ukrainalainen ja omistan tämän mestaruuden Ukrainalle ja kaikille ukrainalaisille ihmisille, koska he ansaitsevat sen, Zintšenko sanoi ottelun jälkeen Sky Sportsille.

– Tämä on kaikki kaikessa minulle. Kuolisin näiden ihmisten puolestan heidän tukensa johdosta. En ikinä tule unohtamaan sitä kaikkea, mitä ihmiset ovat antaneet ja tehneet minulle tämän elämäni vaikeimman vaiheen aikana. Arvostan sitä todella paljon, ukrainalaispuolustaja jatkoi.

– Jossain vaiheessa, kun sota alkoi, en voinut ajatella jalkapalloa yhtään. Se oli mahdotonta, kun tiesin mitä kotimaassani tapahtuu, hän jatkoi.