Evertonin hyökkääjä Dominic Calvert-Lewin kertoo sosiaalisessa mediassa, että hän on kamppaillut tällä kaudella mielenterveytensä kanssa.

Englannin A-maajoukkueessa 11 kertaa esiintynyt Calvert-Lewin, 25, sanoo Instagram-julkaisussaan, että hän on kokenut uransa ja tähänastisen elämänsä vaikeimpia aikoja. Nyt hän kannustaa muitakin ihmisiä puhumaan.

– Yksi asia, jonka opin tällä kaudella on se, että jokainen – olipa elämäntilanne mikä tahansa – taistelee taisteluja, joista ulkopuoliset eivät tiedät mitään, eikä ole häpeä löytää joku, jolle puhua, ja olla avoin ja rehellinen itselleen siitä, miltä todella tuntuu.

– Kaikille nuorille kuninkaille, jotka tukahduttavat tunteitaan, suosittelen puhumaan ystävälle, perheenjäsenelle tai jollekin, joka kuuntelee. Puhuminen pelasti elämäni. Se saa teidät ymmärtämään, etteivät asiat ole koskaan niin huonosti kuin miltä ne näyttävät, ja huomaatte, että todellisen vahvuuden paradoksi on se, että kykenette kohtaamaan heikkoutenne.

Calvert-Lewin on kärsinyt loukkaantumisista tällä kaudella ja esiintynyt vain 17 sarjaottelussa, kun aiemmilla neljällä kaudella hän on pelannut yli 30 ottelua Valioliigassa. Tällä kaudella hän teki Valioliigassa viisi maalia ja syötti kaksi.